Sunday, 9 September 2012

Klik


I dag begynder meget med et klik. Man klikker på et ord eller en knap på skærmen, og således kommer man videre med livet. Det er fortid med at blive forelsket ved første blik … man bliver det ved første klik, og fryd opstår via nettet, nettet der har fanget os. Pas på. Ved næste klik ender hele herligheden og dermed kærligheden måske med et snik. Efter et enkelt klik på knappen kan det slå klik. Slog det så klik mellem de to. Gled døren til forjættelsens land op med et lille klik. Eller gled døren i ved den andens klik, uden at døren faldt til ro.

Ikke blot er der lagt op til romantik og sød musik ved museklik. Reklamens magt er stor - klik ind på vores butik, du kan få det hele for en slik. Kulturklik leder dig til museer, kultur og oplevelser. Oplev det hele med et klik, så bliver du kvik. Klik dog på kontrolpanelet. Klik på slet, det er din ret. Klik hér! Klik dér! Vælg hvad du vil med et klik, for klik skal der til. Klik OK, det er da til at forstå. Det er dit klik, men husk på, at det vigtigste klik af alle måske er det på knappen ”Annuller”, så ved du i det mindste, hvad der IKKE sker. Lad mig hermed slutte med et enkelt klik. Hovsa, der ramte jeg vist desværre den forkerte knap! (Sikken et klap ;-) )

PS: Og så et lille lynkursus i polsk: ”kliknij na link”. Når fremmede i en email opfordrer til ”klik på linket” er det uanset sproget som regel en god idé at lade være. Følgerne af en computervirus kan være svære!

No comments:

Post a Comment